Wie wij zijn

DSC_9727.JPG

Sinds 2004 is Elwin Veldhuis de drijvende kracht achter Veldhuis Opleidingsadvies. Na het HEAO-MER te hebben afgerond behaalde hij in 1995 zijn doctoraal Nederlands Recht. Na een eerste commerciele functie is Elwin in 1998 collegeseries en studiedagen gaan maken voor het Management Studiecentrum, waar hij het vak leerde van Ronand Jansen, een van de 2 toenmalige directeuren. Hier raakte hij onder de indruk van de kracht van live-bijeenkomsten, waar mensen leren van en geinspireerd worden door elkaar! Na een korte periode als directeur van het Opleidingscentrum voor Recht en Praktijk (EU) is Elwin bij de NMa gaan werken als secretaris van de Juridische Dienst. Hij initieerde daar allerlei verbeter- en ontwikkeltrajecten. In 2003 ronde hij bij de Tias Business School de opleiding Beleidsvoering voor Non-Profit en Overheidsorganisaties (BNPO) af. Inmiddels maakt Elwin al ruim 15 jaar bijeenkomsten en hoopt dat nog minimaal 15 jaar te mogen blijven doen! De ontwikkeling van (mensen in) organisaties is daarbij de inhoudelijke rode draad.

foto.JPG

Rosa Tims heeft een eigen hostessbureau en eveneens meer dan 15 jaar ervaring met succesvolle live-bijeenkomsten. Voor bijeenkomsten van Veldhuis Opleidingsadvies kan zij ingezet worden als projectassistente en als hostess. Rosa heeft na haar MBO-opleiding ondermeer 10 jaar voor het Management Studiecentrum gewerkt als projectassistente. Anderen kenmerken haar als ondernemend, recht door zee en een echt organisatie-talent.  

Raad van Advies

drs. Marijke Lingsma, coach van het jaar 2008/2009 ‘Toonaangevend en inspirerend’. Schakelt snel tussen theorie en praktijk en weet dit zichtbaar te maken aan anderen. Vanuit systeemdenken focust ze op interactie en het leervermogen van individuen en teams in organisaties. Nieuwsgierig, professioneel met humor, gewoon, ondernemend. Oprichter en eigenaar van Coachboulevard, het instituut dat excellente coaches opleidt. www.coachboulevard.nl Vanuit haar bevlogenheid is ze tevens auteur van diverse boeken en publicaties.

drs. Pieter Bon, directeur Fontys Academy for Creative Industries, was eerder directeur van BAZN de Bestuursacademie

prof. dr. Erwin Seydel hoogleraar Toegepaste Communicatiewetenschap (UT) en Organisatorische Communicatie (VU). Vervult tal van bestuurstaken en adviseurschappen in de wetenschappelijke wereld, de gezondheidszorg, het bedrijfsleven en de overheid in binnen- en buitenland.

Partners

logo-managementboek.jpglogo-emerce.jpglogo-denk-producties.jpg
logo-SDU.jpglogo-operatie-NUP.jpglogo-BIM-Media.jpg


Contact

Veldhuis Opleidingsadvies
Laan van Nieuw Oosteinde 203
2274 GB Voorburg
T: 06 - 41215181
info(at)veldhuisopleidingsadvies.nl

Afspraak maken voor een gesprek »

Congresprogramma’s

Inspireren, leren, netwerken en profileren. Ons programma dient uw doelen.

Naar congresprogramma’s »

Trainingen & leergangen

Ervaringsleren met collega's en echt werken aan verandering. Wij maken een programma dat werkt.

Naar trainingen & leergangen »

Branche- & bedrijfsdagen

Uw branche, organisatie of product sterker positioneren. Kies positie met een sterk programma.

Naar branche- & bedrijfsdagen »