Ervaringen & aanbevelingen

Elwin heeft op zeer professionele wijze en met kijk op een juiste mix van inhoud en onderhoud, een werkconferentie georganiseerd voor het Veiligheidsberaad en het ministerie van VenJ. Mede dankzij zijn aanpak en organisatietalent is de conferentie niet alleen zeer goed bezocht, maar ook qua inhoudelijke opbrengst succesvol geweest.

Myriam Jacobs, Manager Bestuurs- en Directieondersteuning, Instituut Fysieke Veiligheid, 8 februari 2015

Elwin maakt al sinds 2010 jaarlijks het programma voor onze succesvolle VKG Architectuurdagen. Hij is daarbij creatief, klantgericht en ondernemend en heeft een scherp oog voor het herkennen van excellente sprekers. Van Kunststof 2.0 in 2010 tot en met Innovatie Maken in 2013, wij werken met veel plezier en succes samen met Veldhuis Opleidingsadvies
Albert Zegelaar, Directeur VKG (Vereniging Kunststof Geveldelenindustrie), 29 januari 2014


Elwin heeft met zijn team in korte tijd vanuit een greenfield situatie een stevig gefundeerde i-NUP Academy weten te realiseren. Onder zijn leiding zijn de vormgeving van de Academy, de organisatie, de selectie van begeleiders en trainers en de deelnemerswerving succesvol tot stand gekomen. Zijn bijdrage aan de totstandkoming van de i-NUP Academy is voor mij zeer waardevol geweest.
Jeroen Pastoor, Projectmanager Kwaliteitsinstituut Nederlandse Gemeenten (KING) - 3 juli 2013


Ik heb verschillende congressen en debatten met Elwin op poten gezet. Elwin levert op alle fronten een belangrijke bijdrage, van de inhoudelijke programmering en de sprekers (die hij veelal in zijn omvangrijke netwerk heeft) tot logistieke zaken als zalen, inschrijvingen, marketing etc. Het succes van deze evenementen was voor een groot deel aan Elwins inspanningen toe te schrijven.
Eric de Kluis, Hoofdredacteur bij Binnenlands Bestuur - 24 juni 2013


Elwin is een effectieve aanpakker, iemand aan wie je iets kunt overlaten. Daarnaast ook een fijn persoon om mee samen te werken. En ik vergeet de eerste afspraak nooit, ik moest uitkijken naar 'weinig haar, veel bril'. Goeie gozer.
Herman Keppy, freelance editor, writer, project manager - 19 juni 2013


Elwin is een sterke, ervaren event manager die inhoudelijk op alle terreinen kan meedenken, creatieve programma's maakt en een evenement van begin tot eind tot een succes weet te maken. Bovendien is Elwin een zeer prettige sparring partner voor een opdrachtgever, die ook op het gebied van marketing en commercie frisse ideeen te bieden heeft.
Michael Sprong, Online Publishing & Marketing Manager - 14 augustus 2012


Elwin Veldhuis, is een toegewijde professional, die inhoudelijk en op marketinggebied in staat is in korte tijd vakkundig tot de kern van zaken kan komen en deze naar hanteerbare vormen in de praktijk weet te vertalen. Hij is zakelijk, 'to the point' en een prettig mens om mee te werken.
Ton Crepin, Directeur bij Congres en Studiecentrum VNG - 12 januari 2012


Elwin is very professional and a fun person to work with. He has a small company, but is very flexible. Ideal person for my future congresses to organise.
Richard Butter, Project Manager bij VNU Exhibitions Europe - 3 augustus 2010


Elwin ken ik als een gedreven programmamaker met zowel kennis en gevoel voor inhoud als marketing van de projecten waar hij verantwoordelijk voor is. De afgesproken doelen en deadlines werden en worden altijd gehaald. En dit altijd met veel humor, Spielgeist en kennis van zaken. Kortom, een aanvulling voor welk project dan ook!
Ronand Jansen, programmamaker Managementboek - 11 februari 2010


Congresprogramma’s

Inspireren, leren, netwerken en profileren. Ons programma dient uw doelen.

Naar congresprogramma’s »

Trainingen & leergangen

Ervaringsleren met collega's en echt werken aan verandering. Wij maken een programma dat werkt.

Naar trainingen & leergangen »

Branche- & bedrijfsdagen

Uw branche, organisatie of product sterker positioneren. Kies positie met een sterk programma.

Naar branche- & bedrijfsdagen »